opaaa

by AvionarU on 1 April 2007

recent renascut din propria cenusa (aka blog) remarc ca o noua leapsa circula prin blogosfera. eu am primit-o de la trendinezul meu preferat, Greger si cica ar consta in 5 jocuri preferate, maxim 10. din nefericire sunt un neadaptat care nu se joaca nimic:

1. Counter-Strike … cimitirul tineretii mele, motiv de relaxare in ziua de azi. joc cu licenta, mai cochetam si cu diverse competitii. ultimul “meci” vineri, cand am fost praf.

2. Bubble Trouble pe telefon, inamicul plictiselii.

3. Age Of Empires 2

bineinteles ca (am)mai servit(esc) si altele, dar ocazional, si in nici un caz nu le-as numi preferate. chiar nu am mai avut rabdare sa joc nimic in ultimii ani, am intotdeauna cele mai noi jocuri pe hard dar nimic instalat…si ce e mai dubios e ca am terminat O GROAZA de jocuri pana acum…

iar referitor la jocurile “de societate”, tot praf sunt. poker nu stiu decat pe calculator, monopoly, rent, remy si altele de acest gen sunt mari necunoscute pt mine. cred ca nici macao sau septica nu mai stiu sa joc, desi am pierdut nopti cu ele.

dau si eu din saracia mea mai departe la GoGU , Meeku.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Cristian Greger April 2, 2007 at 17:12

Deci eu ma asteptam sa-mi dai o lista cu jocuri de mobile :)) … Counter Strike e un capitol prezent cam la toti cei din generatie .. dar cu pustanii bolnavi si cu 13’mii de coade nu mai e funny 🙂 iar age 2 .. pfff nu am mai jucat de un secol ! cat de tare era ! mi-ai dat idea sa-mi instalez si eu age 2 again 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: