femei pe net

by AvionarU on 30 August 2007

pt ca e un subiect care “se poarta“, impartasesc si eu pararea mea, neceruta de nimeni. pt ca pot.

acum cativa ani puteai sa dai cu tunu, 90% din femeile de pe net erau alea din sali, care o ardeau pe mIRC (era pre-Ymess). proaste.

in zilele noaste, categoriile s-au diversificat mult, au aparut criterii de finete.

1. cele mai proaste, cele care au portat mIRC-ul de kkt pe Yahoo Messenger. sunt fetele de cartier, in general minore. stiu de Hi5, de neogen si toate celelalte retele de “socializare” la care se inscriu imediat. de obicei bun botul la baietashii de coltzu strazii care pot sustine o conversatie de 5 minute formata din propozitii simple multe, cu cat mai multe abrevieri gen “ubex, k, u ” si smiley-uri in exces. toti smecherasii sper sa le futa, unii chiar o fac. pt studiul in habitat natural, mergeti pe la obor joi sau vineri seara si uitati-va in fata la magazin sau la McDonalds dupa tzarancutze cuplate doua cate doua, dezorientate. fumati 1, 2 tzigari si veti remarca cocalarul(ii) venind la intalnire cu o freaza libidinoasa, blugii cei mai de kkt sau treningul ala bun (de firma).

eh, categoria 1. are niste subcategorii : frumoase si urate. alea frumoase arata de pici jos, desi sunt de-o varsta cu pedeapsa (pt corupere de minori). multe sunt constiente de avantajul lor si isi fac standarde in functie de asta. alea urate sunt pline de complexe si in general adopta strategia “hard to get”, cand in sfarsit accepta intalnirea mint despre imbracaminte si alte detalii si in general stau ascunse pana il vad pe “fat frumosul virtual”.

2. femeile “emancipate” care stau pe net si au impresia ca le stiu si le-au vazut pe toate. care pun etichete tuturor din 2 vorbe. de obicei blazate si dezamagite in dragoste. bat apa in piua pe mess sa treaca timpul. se feresc de concluzii concrete, dar le place sa aiba un grup in messenger denumit “safe/fraieri”. adica aia care pun botul tot timpul la micile lor probleme, care le asculta vaicarelile. de obicei nu ofera nimic in schimb. nu sunt nici frumoase nici urate, sunt undeva pe la mijloc. cateodata cu complexe, de-abia dau drumu la o poza sau la un webcam si numai cu fitze in cap. destul de usor de reperat pt un om normal, o conversatie cu ele devine in scurt timp plictisitoare/lipsita de substanta/enervanta.

3. curvele. daca esti destept, te-ai scos, daca nu, salivezi la avatarele lor. cateodata pot fi surprinzator de inteligente, ridicand numeroase semne de intrebare. ca subcategorii, sunt alea “pe bani putini” si alea “de bani multi”. not much else to comment.

4. intelectualele “over the top”. o placere sa discuti cu ele despre literatura, evenimente zilnice etc la un nivel mai profund. de obicei sunt abandonate repede, pt ca multi cauta doar “pasarica” si cand vad ca nu e rost de ceva, pleaca. intotdeauna am crezut ca pe netul romanesc genul asta de femei nu se bucura de aprecierea pe care o merita de fapt. aspectul fizic si varsta sunt irelevante.

5. majore, vaccinate, dezvirginate si cu un IQ de la decent in sus. asta e visul unui om normal care isi petrece o parte din timp pe net. nu prea se gasesc pe site-uri de socializare dubioase. poti discuta mai multe, limitele sunt oarecum in ceata, reactioneaza la mai multi stimuli, printre care si cei intelectuali. se cunosc bine, unele au mici complexe (ca noi toti de altfel) dar pot trece peste. accepta intalnirile fata in fata din curiozitate in primul rand, pt ca sunt prea destepte sa “pice pe net”. orice barbat cu ceva puncte in comun cu ele are o sansa, daca stie/vrea sa o speculeze corect si nu emana prostie.

6. ipocritele. alea care incearca sa para ce nu sunt, incearca fara succes sa adopte una din categoriile de mai sus. raman fara replica si se ataca destul de usor. bune de caterinca pe net sau “antrenament” . pot provoca frustrari acute daca nu sunt “mirosite” in timp util.

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Carcotasu August 30, 2007 at 08:47

Salut “schimbarea la fata” a siteului.
Bafta!

Reply

2 Hacky Maximus August 30, 2007 at 22:09

“Femei, femei, femei… e plina lumea de nebune;
Cine le-a adus pe lume, cine oare le-a facut?”

Reply

3 Cunoscatorul August 31, 2007 at 21:26

Astept “barbati pe net” si sa vad la care te incadrezi 😀

Greu?

Reply

4 Znuff September 1, 2007 at 00:15

Sunt de acord în mare parte, mai puÅ£in partea cu trecutul de pe IRC pe “mess” (e prescurtarea care o urăsc cel mai mult). Alea au crescut deja. Moda cu IRC-ul s-a dus de mult. Chit că mulÅ£i (ca ÅŸi mine) înca mai folosesc IRC-ul zi de zi. Noi ne bucurăm că s-a produs migrarea către Yahoo! Messenger, ÅŸi că a crescut considerabil media IQ-ului pe canalele IRC.

În lista mea de Y!M am vreo 300 de persoane. Cel puţin 100 se încadrează la prima categorie propusă de tine. Şi fete şi băieţi. Nu numai fetele se încadrează în categoria respectivă. Sunt destui care speră să agaţe câte o prostuţă dar nu ştiu să scrie corect gramatical o frază.

Deh, ăştia mai deÅŸtepÅ£i o să emigreze către altceva… Google Talk anyone?

Reply

5 Liviuuuu September 27, 2007 at 10:29

Yahoo! Messenger chiar că a ajuns o mare “mess”. Interesantă împărÅ£irea pe categorii a doamnelor, mai trist e că s-a ajuns în stadiul ăsta. De la inventarea Messenger-ului, media IQ-ului a scăzut vertiginos, au apărut deformări crunte ale limbii române, picul de minte din capul unora a fost înlocuit de zecile de smiley-uri ÅŸi aÅŸa mai departe. Oare cei de la Yahoo! s-au gândit ce efect va avea asupra femeilor de care vorbeÅŸti mai sus emoticonul “:*”?
Felicitări pentru articol şi s-auzim de bine, k?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: