gay-test

by AvionarU on 20 September 2007

click pe poza pt marire, you know the drill.

via USBmania Blog

{ 7 comments… read them below or add one }

1 Graft September 20, 2007 at 22:50

Hai ca asta-i buna. Deci daca am Mac automat sunt gay ?
Pai in cazul asta, sa-i f*t in fund pe toti utilizatorii de PC-uri 🙂

Reply

2 AvionarU September 20, 2007 at 23:00

era o gluma mah, oricum are un sambure de adevar, dar nu e o generalizare 😆

Reply

3 Graft September 20, 2007 at 23:22

Banuiam ca-i “o glumita” din moment ce ai tag funny pe post, insa in ultima perioada am tot citit in stanga/dreapta tot felul de chestii cu iz de “hai sa-i scoatem din sarite pe astia care folosesc produse Apple”, si am cam inceput sa ma plictisesc de trendul respectiv.
Deci reformulez, ii penetrez la rozeta doar pe hateri 🙂

Reply

4 AvionarU September 20, 2007 at 23:24

de-aia m-am si ferit sa fac un articol pe tema asta, desi as avea ce scrie. ideea e ca eu (Ca multi altii) fac diferenta intre profesionistii care lucreaza pe Apple si fan-boys care au orgasm in fatza unui mar muscat. pt primii, bravo lor, pt ceilalti multa carne.

Reply

5 Adrian Enache September 21, 2007 at 10:02

Unde a dispărut imaginea?

Reply

6 Val September 27, 2007 at 20:49

Foarte haios dar sincer sa fiu, chiar daca tot vreau sa-mi iau un XPS, parca ma atrage mai mult un Mac, mai ales pt stil. Deja nu ma mai intereseaza atat de mult preformantele unui calculator deoarece nu mai am la ce sa le folosesc decat poate pentru orgoliul meu. De jucat nu ma mai joc, decat poate poate un joc pe PS2 din cand in cand, 3D nu stiu, Photoshop & co. nu stiu, programare nu stiu (si nu sunt pe domeniul meu de interes), tot ce mai fac pe calculator e sa ma uit la filme, sa ascult muzica si surf/chat si sa lucrez cand va veni momentul. Oricum propun tuturor care-si cumpara Mac-uri sa lase Mac OS-ul si sa-si puna Vista pe el.

Avionaru, poate imi dai un sfat intre laptop-urile de la Dell (in special XPS) si PowerBooks-urile de la Mac.

Reply

7 AvionarU September 27, 2007 at 23:35

daca folosesti PC-ul doar pt chestiile enumerate mai sus, ia-ti ceva pe windows mai ieftin, nu are sens sa iei Powerbook. si cam toti cei cu powerbook si vista pe care ii stiu se vaita de tot felul de probleme care mai de care mai dubioase, inexplicabile (hardware similar totusi) si neasteptate.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: