chef astea

by AvionarU on 21 October 2007

cica am ajuns, e deja lume aici, socializare, web 2.0 astea…MC Greger, cea mai buna voce din Brasov pana in Bucuresti, se bea, se fumeaza, wireless bun etc. revin…sper.

ah, sunt la petrecerea bloggeri.ro .

l.e.: hai ca am ajuns in sfarsit la un laptop, e criminal sa postez de pe un telefon. update news – piticu ne-a tampit cu jucaria lui de fotografiat, vad dublu de la blitz, pyuric e pe langa mine – fotogenica, simpatica, alea alea, toata lumea sta sa ii faca poze, stiti cum e :D nu ma apuc sa dau linkuri acum, sunt foarte multi bloggeri, dar ce e mai dubios e ca o parte din castigatori nu s-au obosit sa vina sa ii vedem si noi la mufarina.

in rest, ca la o petrecere de bloggeri, iq relativ ridicat pe metru patrat, putina panarama (am calculat ca suntem ca 7-8 insi maxim care ne-am sui pe mese, de fete/femei nici nu mai vorbesc ) . dar nu-i nimic, usor usor ii dam pe brazda pe toti. de apreciat e faptul ca lumea nu isi mai masoara e-penisul in trafic, toti sunt mult mai prietenosi, a mai disparut din atitudinea aia de cacat pe care o aveau toti acu vreun an la diverse petreceri. langa mine simpatica Monica sta si citeste ce scriu, asa ca ma grabesc sa dau publish sa se duca live tot si sa trec la editat blogul lui Greger.

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Pyuric October 22, 2007 at 11:25

Huaaaaa!

Reply

2 Ayra October 22, 2007 at 11:58

Voi chiar va plictiseati, nu? ­čÖé

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: