un pas mic pentru bucuresteni…

by AvionarU on 23 November 2007

nu de mult plangeam dupa lipsa unui centru de supraveghere si control al traficului, macar  in Bucuresti. genul ala de centre care impreuna cu un soft GPS ar usura nespus traficul, atat pentru soferi cat si pentru politisti. asta ar necesita camere video in fiecare zona de trafic majora, niste oameni antrenati/platiti sa manevreze tehnologia si inca cateva detalii. s-ar putea face destul de repede, insa probabil e asteptat urmatorul politician (copil de ~, client de ~) sa castige licitatia si sa suga de 3-4 ori pretul necesar lucrarii.

pana una alta, Politia Romana incearca un prototip al conceptului pe site-ul lor. Nu arata cine stie ce, destul de rudimentar, dar e un inceput. este vorba de harta traficului din Bucuresti disponibila pe prima pagina a site-ului lor. indica puncte de trafic intens, zone inchise, accidente , lucrari, semafoare defecte si se bazeaza pe informatii de la agentii de pe strada si de la cei care telefoneaza pentru semnalarea problemelor. de urmarit.

bucuresti, life, politie, trafic

{ 2 comments… read them below or add one }

1 andreic November 28, 2007 at 16:49

Ma simt mult mai bine daca stiu unde voi sta blocat.Ar trebui gasite solutii de fluidizare a traficului in primul rand. acum harta cu blocaje arata tot orasul

Reply

2 Bogdan November 28, 2007 at 17:24

sunt curios la cat timp se reactualizeaza…e un inceput dar realitatea e inca foarte departe…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: