a fost 2007, urmeaza 2008!

by AvionarU on 3 January 2008

eu, ca sunt mai cu motz, scriu dupa revelion, nu cu 4 minute inainte de 12 noaptea ca un blogger adevarat…

2007 a fost un an interesant. plin de schimbari, situatii, oameni si locuri noi. per ansamblu, la “retrospectiva”, iese bine. deci un an bun. in prima jumatate mai multe rahaturi sa imi strice zilele, atat profesional cat si personal. noroc ca a venit vara, anotimpul in care functionez la capacitate dubla si le-am rezolvat cat de cat pe toate. rezolvat nu inseamna intotdeauna cea mai buna varianta posibila, inseamna un compromis atunci cand e cazul. cei mai apropiati de mine stiu la ce ma refer. a doua jumatate a insemnat un “boom” pe toate planurile.

referitor la blogging & IT, a mers din bine in mai bine. nu ma arunc in aprecieri despre blogosfera ca nu sunt guru. de fapt cre ca sunt unul din putinii pe care i-a durut in pix de trafic, afirmare, monetizare si ce idei nastrusnice mai umbla prin capul unora in ziua de azi cand dau drumu la un blog. eu am vrut doar sa mai scriu din cand in cand un gand, o chestie. se pare ca a fost bine si asa, am cunoscut f. multi oameni, cu unii m-am imprietenit, cu altii m-am certat, pe altii i-am uitat. doi din ei au mai tras de mine la capitolul asta, le multumesc pe aceasta cale: unul a fost Alex, care desi de-abia il prinzi online, si-a facut timp sa imi rezolve toate rahaturile tehnice pe care eu nu am vrut sa le invat, si Vali, care practic m-a tras un pic mai sus pe planul asta cu tot felul de idei si proiecte. probabil ii recunoasteti mai repede dupa nickurile Buddha si Zoso. si bineinteles, mai e un zeu din umbra, fara site, care m-a ajutat cu toata platforma tehnica a acestui blog. Bogdan, Kiko pentru cunoscatori, mersi ca mi-ai oferit hostingul si ca ai stat sa buchisesti toate panaramele de erori care au aparut ocazional :) .

bani au fost destui, de femei nu vorbesc din principiu (sic!), iar anul s-a incheiat apocaliptic cu doua saptamani de excese pe absolut toate planurile. nu cred ca am avut 2 nopti consecutive dormite normal…revelionu’ a marcat zic eu un final (SPER :D ).

cand m-am trezit pe 1, de-abia ma miscam, dar mintea incepuse sa mearga. ceva nu mai parea ok, pe langa organismul meu care probabil are nevoie de concediu vreo luna, mai sunt si alte probleme care daca nu au aparut, vor aparea cat de curand. asa ca zic si eu aci, sa ramana scris macar, ca 2008 sper sa fie un an ceva mai linistit la anumite capitole…

nu, nu ma pocaiesc, nu ma duc la muntele Athos si alte prostii de gen ( :) ). doar ceva mai calm cu excesele, pot zice ca le-am vazut cam pe toate din partea asta, sa vad acum cum e si partea celalata a monedei. financiar sper sa stau macar la fel de bine ca anu asta, sunt sigur ca ma voi implica in N proiecte in afara jobului dar tot legate de IT si ca vor merge bine toate, sa dea domnu’ sa am noroc sa fiu inconjurat de prieteni si oameni ok la fel de multi ca si pana acum. si va stiti voi care sunteti, nu aveti nevoie de linkuri sau nume publicate aci ;)

si ca incheiem baloshenia de mai sus, nu va panicati, nu m-am stricat, doar m-am linistit un pic, no need to worry…yet. si ca sa fie treaba completa, tre sa schimb si descrierea din About… (l.e.: done)

personal, blog, life, work

Leave a Comment

Previous post:

Next post: