welcome to Romania!

by AvionarU on 14 March 2008

   "Lucratorii de la Nokia cer prime de miel" titreaza Evenimentul Zilei. stire preluata de mai multe agregatoare de stiri cu o completare "finlandezii sunt socati".

   n-am nimic de comentat, aia vin din nord cu o mentalitate si niste conditii de viata exceptionale, romanu traieste prost si vrea/e invatat la pomana (nu ca ar strica… :P )

   a trebuit sa scriu doar pentru ca mi-am adus aminte ca si eu am fost pus intr-o situatie asemanatoare acu mai multi ani intr-o firma care e condusa tot de nordici, respectiv danezi. intai ne-au urat sarbatori fericite si atat, apoi cand li s-a atras atentia asupra "traditiei", raspunsul lor a fost unul care a intrat in istoria "interna". ei au fost de acord cu cererea venita de la partea romana, si-au cerut scuze cu un ton diplomatic si apoi au spus "sper ca nu va mai asteptati si la prime de ziua nationala si alte sarbatori". textul ca textul, insa tonul si subtilitatea mailului au fost…epice. ceva intre uimire, desconsiderare, dispret si obligatie. asta-i viata pe "plantatiile" de outsourcing romanesti, insa usor usor se dau ei pe brazda, avem noi grija sa ii stricam 😆 .

life, work, media, nokia, sarbatori

{ 6 comments… read them below or add one }

1 ipo March 14, 2008 at 11:07

Pe mine personal nu ma incalzesc primele de miel si porc sau mai stiu eu ce sarbatori. Pe mine ma intereseaza banul pe card la sfarsitul lunii. Daca e suficient ma descurc eu sa-mi fac economii pentru cadourile de Craciun.

Reply

2 Andrei Monciu March 14, 2008 at 11:15

Si eu zic la fel, bani sa-ti dea si eventual un al 13-lea salariu si gata, ce tot atatea prime…salar k ca te descurci tu daca ai salar bun.

Reply

3 Mi March 14, 2008 at 11:55

In ce firma condusa de danezi ai lucrat ? (daca nu sunt prea curios)

Reply

4 AvionarU March 14, 2008 at 13:35

scrie in About.

Reply

5 papuravoda March 14, 2008 at 15:25

Andrei, faza cu al-13-lea salariu ii cam rasuflata, lasa mai bine sa ii plateasca decent, ori cum in Romania nu exista decenta, ma corectez si spun, mai bine cu porc si miel, respectiv cu prime, dar nu inatura ca iar nu-i decent!

Reply

6 candid March 14, 2008 at 15:27

Mie imi plac mieii, ce aveti cu ei?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: