reclame online

by AvionarU on 26 March 2008

   mi-am reinstalat Windows-ul acasa saptamana trecuta. prima data dupa aproximativ 2 ani. si cel mai mult am plans dupa firefox si toate chestile care le aveam stocate in browser. intr-adevar, MozBackup si-a facut treaba, a salvat tot, pana si history si cookie-uri, dar…nu a reusit sa salveze extensiile.

   drept urmare am instalat doar flashblock si am purces la navigat pe net. sa mor de nu am avut impresia ca sunt pe un internet dintr-o lume paralela. mai ales blogurile, pe care altfel le citeam destul de repede, mi-au zgariat retina de am zis ca nu e adevarat. adsense si inca vreo 2-3 sisteme de advertising la un loc, tot felu de amplasamente care mai de care mai "ingenioase", unele integrate cat de cat in design, altele nu. nu o sa dau nume, pentru ca ma cunosc cu multi si nu as vrea scandaluri aiurea, insa cert e ca am inchis zeci de pagini instant, acum cand am vazut cum arata fara filtrul AdBlock si inca vreo doua.

   eu inteleg ca foamea e mare tare, dar las-o in pm de treaba, ajung sa caut textul posturilor printre blocuri de reclame si bannere? pana acum am citit destul de dezinteresat tot felu de articole despre cum se face publicitate pe blog si in online in general, tot felu de tips and tricks si solutii minune. am fost interesat de sistem si de functionalitatea lui. insa acum sunt scarbit.

   oricum, pana una alta ma mai distrez de ineptia unora pe net. cum ar fi exemplu din poza de mai jos. cititi textul aiuristic (ma rog, e parerea lui, trecem peste), apoi pastrand gandul ca "reclamele sunt aiurea", uitati-va la cum arata bannerul si ce scrie in el, apoi in coltul din stanga jos, vedeti linkul unde duce. remarcati aiureala? si asta nu e singurul…

   si mai stiti ceva – mi s-a acrit total de bashinile din advertisingu din Bucuresti, care sunt incadrate in lista proprie pe acelasi loc cu figurile din HR. so give me a fuckin break. not an ad-break.

media, internet, idioti, blog

{ 4 comments… read them below or add one }

1 na!belea March 26, 2008 at 20:19

Wanna see something hardcore???
http://ixzy.uv.ro/

P.S. Daca nu a mers codul html modifica-l tu sa arate bine.

Reply

2 seba18 March 26, 2008 at 22:57

De ce te complici cu programe 3rd party, cand poti pur si simplu sa copiezi folder-ul “C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla\Firefox” de pe vechiul sistem, si astfel ti se pastreaza de la parole si auto-complete, pana la cookies, history, extensii si altele. Cu alte cuvinte, nu pierzi nimic, si e si destul la indemana solutia.

Reply

3 avionaru March 27, 2008 at 00:29

am fost robot, am dat format fara sa salvez ceva de pe C…:(

Reply

4 name March 27, 2008 at 08:51

febe,inclusiv extensii

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: