serviabil

by AvionarU on 15 April 2008

   o colega de munca ma cheama sa o ajut sa scoata masina din parcare. parcare efectuata pe o strada neasfaltata, plina de noroi urat. ma duc, o ajut, imping si un pic masina, ma umplu de noroi pana la mijloc.

concluzii:

1. daca esti portar ( a se citi frecator de menta) la biserica de pe Buzesti sau esti pensionar in putere care cere bani de parcare aiurea pentru un loc in noroi si pe deasupra mai ai si cizme de cauciuc in picioare, pune mana in plm si ajuta femeile.

2. daca esti o tanara domnisoara cu Toyota Yaris de cateva zile, NU o parca in noroi, mai ales daca iti spune un barbat ca e posibil sa ramai cu ea acolo.

3. note to self: seria Nike Imperia nu este conceputa pentru aderenta pe noroi imputit.

4. primarul de la sectorul 1 poa sa moara innecat in noroi. acelasi model de noroi care populeaza vesel o strada in buricu orasului, intre cladiri de birouri, clinica medicala cu pretentii si un loc viran care pariez ca valoreaza milioane de euro, se cerea si un asfalt sau macar un pietris in plm.

life, bucuresti, trafic, idioti, work

{ 4 comments… read them below or add one }

1 cabral April 15, 2008 at 19:07

Eu am ras. Stiu ca tu nu… 😀

Reply

2 Raluca April 16, 2008 at 08:27

Clinica aia medicala are o strada asfaltata catre intrare … Ca sunt idioti care prefera sa scurteze drumul prin noroi … Tzeapa lor.

Reply

3 Carcotasu April 16, 2008 at 09:06

Lasa-ma sa ghicesc…Complexul S* Park de langa casa presei?

Reply

4 AvionarU April 16, 2008 at 11:14

@Raluca: nu era vorba de clinica respectiva, era vorba de o strada mai rea ca la tzara in centrul orasului.
@Carcotasu: nu, e piata Victoriei

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: