gata si cu pastele

by AvionarU on 29 April 2008

   am fost, am petrecut, m-am intors. nu stiu cine face podul de la Cosereni, dar situatia tinde sa devina din "nasoala" – ridicola. cum sa vii, sa rupi juma de pod si sa il lasi asa? cred ca a trecut cel putin un an de cand in zona se fac coloane de cativa kilometri in fiecare weekend si nu am vazut niciodata picior de muncitor, semne de evolutie din parti, politie mai rar. o groaza de dobitoci care merg pe contrasens kilometri intregi pe langa coloana. nu de putine ori am vazut soferi din coloana care se punea un pic pe contrasens special ca sa ii blocheze pe aia. e trist ca s-a ajuns la asa ceva.

   lasand podul vietii la o parte, in orasul natal destul de multa animatie, multi cunoscuti si prieteni. sa zic ca nu am facut nimic deosebit, dar nu stiu cum am ajuns de fiecare data la 5-6 AM in casa.

   zilele astea stau si ma distrez la stiri, au inceput sa apara ficatii rupti, arcade sparte pe la urgente, pe DN1 aceeasi distractie ca la fiecare "exod" al populatiei catre valea Prahovei. nu am inteles in totalitate treaba, parca Romania ar avea doar un munte amarat si 4 statiuni una langa ele.

   in alta ordine de idei, o zi de munca destul de plina azi. drept urmare NaBelea s-a "gandit" sa lege 2 doua prize din pereti direct in retea. efectul -> netul cazut in aproape toata firma si sysadminul "summoned" de-acasa ca sa miste un cablu… 😆

   si ca sa fie treaba buna, in timp ce radeam de el adineori si scriam chestia asta, m-am chinuit vreo 30 de secunde sa sterg un punct aiurea dintr-o fraza. dau in stanga, apas delete, nimic, dau in dreapta, apas backspace, nimic. pana ma gandesc sa sterg ecranul…minune!

pam-pam!

work, personal, life, hardware, trafic

{ 2 comments… read them below or add one }

1 lc April 30, 2008 at 08:16

pariez ca podul peste Ialomitza (de la Cosereni) nu se va termina pana la toamna!

Reply

2 andrei May 2, 2008 at 08:39

Spune-i sysadminului tau sa activeze RSTP pe switch-uri. Il va scuti de niste drumuri pe viitor.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: