Noaptea muzeelor 2008

by AvionarU on 19 May 2008

   Am fost la Antipa,in P-ta Victoriei. Lume la o coada de cateva zeci de metri, plus imprejurimi pline ca la Ghencea in zi de meci, dar se mergea incredibil de repede. Intrarea SI iesirea din muzeu se faceau pe aceeasi usa, ceea ce mi s-a parut cel putin stupid. Am fost surprins in mod placut sa vad atata lume (mai) civilizata stransa la un loc, mi-a placut muzeul indeajuns de mult incat sa petrec aproape 2 ore in el. Am incercat sa ma intalnesc cu Piticu, dar cand l-am sunat nu parea entuziasmat de cozi, asa ca am renuntat.

   Acum ce nu am inteles eu: de ce nu se promoveaza mai bine? De exemplu eu am aflat accidental de la un prieten. Am vrut sa vad si eu programul exact, lista muzeelor si tot asa. Pe google de-abia am reusit sa inteleg despre ce e vorba, si dintr-o intamplare am gasit un link catre pagina Muzeului National, pierdut printr-un text obscur. Un pliant nu am vazut si eu la fata pe la Antipa, dadeau ei ceva cu harta verde a orasului, dar trebuia desfacuta toata si se facea ditamai placinta. Plus – cum de nu s-a gandit nimeni sa faca ceva campanie pe bloguri? M-am uitat la partenerii media ai evenimentului si nu prea am tangente cu nici unul.

   Concluzia e ca m-am simtit bine, am vazut lucruri interesante. Am facut si poze, dar majoritatea nu prezinta interes pentru “publicul larg”. Apreciez evenimentul, chiar daca i-ar prinde bine un management mai solid data viitoare. Ca bonus, la Antipa era si o expozitie de pesti, pentru doar 3 lei chiar nu merita sa ratez pestisorii aia colorati care se speriau cand apropiai fata de acvariu.

   Si dupa aia am fost in club.

{ 3 comments… read them below or add one }

1 lc May 19, 2008 at 16:04

bravo! da’… cam putin un singur muzeu “la vizitare”:); se vede treaba ca tot clubul e “baza”:d

Reply

2 vpa May 19, 2008 at 18:40

intra si antipa in renovari… da’ nu au bani decat de un nivel… inca mai cersesc bani la minister pentru restul.

Reply

3 epic May 20, 2008 at 17:53

mda…nici eu n-am gasit programul exact. organizarea a fost proasta, caldura mare in muzee iar autobuzul ala nu l-am vazut. eu am mers pe jos de la antipa pana la muzeul satului, unde sa aflu ca defapt este inchis.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: