Google Chrome

by AvionarU on 2 September 2008

Un post de test de pe faimosul Google Chrome despre care au balit toti fomistii dupa trafic azi. Arata bine si se misca repede, in cele cateva minute de utilizare. Review dupa minim 24 de ore.
chromeavi

Cam asa au aratat posturile de pe blogurile romanesti toata ziua azi, fara nici o informatie relevanta:

Google Chrome Download HERE, Google, Chrome screenshots, DOWNLOAD CHROME
Google Chrome Download HERE, Google, Chrome screenshots, DOWNLOAD CHROMEGoogle Chrome Download HERE, Google, Chrome screenshots, DOWNLOAD CHROMEGoogle Chrome Download HERE, Google, Chrome screenshots, DOWNLOAD CHROMEGoogle Chrome Download HERE, Google, Chrome screenshots, DOWNLOAD CHROME

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Meekuu September 3, 2008 at 00:00

Mdah, care mai de care se căca pe el cu seo. Dar la ce fierbere a fost prin blogosferă nici nu-i de mirare c-au sărit toți mâncătorii de rahat să culeagă și ei ceva.

Reply

2 Hacky Maximus September 3, 2008 at 00:25

Orice nu merge nativ sub Linux e shitty. :-\”

Reply

3 ki September 3, 2008 at 11:25

treaba cu citatul titlurilor e tricky si pornache. vorba aia: “rade ciob de oala sparta”.. daca dau acum cautare pe gugal dupa treburile alea, apari si tu, nu? d-aia le-ai pus bolduite?

care e rostul acestui post daca nu te-ai apucat sa faci review? seo reasons pwn?

Reply

4 BIlZone September 9, 2008 at 18:09

L-am testat si eu vreo 2 zile dar mi se cam bloca. Singurul lucru care mi-a placut la acest browser a fost design-ul dar am gasit o tema asemantaoare pentru Firefox asa ca am renuntat la utilizarea acestuia.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: