Sono.ro – Concurs pentru bloggeri

by AvionarU on 12 September 2008

   Am primit recent o invitatie sa arunc ochiu’ peste un site relativ nou, care vinde online in special echipamente audio pentru toate chestiile posibile, dar si multe alte electronice (casa si masina din ce vad eu). Este vorba de Sono.ro. Design-ul e ok, merge repejor, produsele par misto, dar din nefericire nu sunt pasionat de domeniu si nu va pot oferi o parere despre calitatea sau pretul produselor. Macar recunosc brandurile prezente acolo :) . Pacat ca nu pot aflat mai multe despre ei, pentru ca blogul nu mergea cand m-am uitat eu si nici nu am gasit o rubrica “Despre noi” sau ceva de genul asta.

   Eh, Sono.ro organizeaza un concurs adresat bloggerilor, cu tematica si premii din domeniul pe care il acopera. Regulamentul e destul de simplu, procedura de votare e cel putin interesanta ca design, pentru a vota blogul favorit trebuie sa invarti un knob de volum…

   Regulamentul concursului e urmatorul: Trebuie sa publici pe blogul tau un video, o poza sau o poveste despre o folosire neconventionala a boxelor. In articolul tau trebuie sa pui un link catre sono.ro si unul catre pagina de concurs unde cititorii tai te pot vota. Intri pe sono.ro la sectiunea concurs si te inscrii folosind formularul. La finalul perioadei, primii trei participanti, care au acumulat cel mai mare numar de voturi, vor primi premiile: un sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks II pentru cel mai ingenios concurent, un sistem 2.1 JBL Spyro si niste Boxe Multimedia JBL Duet.

   Regulamentul il gasiti tot acolo unde va inscrieti, impreuna cu restul informatiilor necesare. Chiar sunt curios cat de ingenios pot raspunde bloggerii la intrebarea "Blogul tau are bass?"

Leave a Comment

Previous post:

Next post: